My heart is blinded by you.

roligt höstlov, verkligen! Ligger bara i sängen hela dagarna, ser på film, lyssnar på musik & är inne på fb. Men vad ska jag göra mår inte alls bra och när jag fick reda på att det inte blir nån hallowwen fest blev man ju bara mer deppig. Fast aa jag är ju typ sjuk så, men nu trycker jag i mig halstableter, ipren så imorgon bli det att gå ut ( tror jag ) Men jag blir så arg, ska inte göra ett skit på hörslovet! Inget som är planerat, höslovet kan suga min tå för detta kommer bli det tråkigaste lovet på länge! Vill fan ha skola, det är bättre än inget. Ska väll hitta på nått nu som tex titta på film med mamma kul. Love!

I had a dream I was king, I woke up, still king!

 

Godmorgon, har alla ställt om klockan än då?
Jag har gjort det och det känns bra för nu får man sova en timme mer, det blir mörkare och mysigare ute. Det är det jag älskar med hösten, det är kallt men ändå varmt, mörkt ute & löven som faller från träden i massa olika färger. Idag är det söndag och det innebär att jag hade tänkte plugga så mycket som möjligt så behöver jag inte göra allt i sista sekund som jag alltid brukar göra annars. Mamma ska åka till Maxi sen för att köpa några saker till min "klädsel" jag ska ha på tisdag då jag ska till jennie. Jag har sån bra idé på hur jag ska se ut så längtar som faan! Ni ska få se bild innan jag dra iväg då också och sen ska jag knäppa mer kort när jag är där det kan ni lita på haha. Jaja, ska sluta babbla på nu ska jag lyssna på lite musik och träna till musikprovet haha. Peace!


Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora!



Jag skulle nästan göra vad som helst för att få tillbaka dagen som var igår. Det går liksom inte äns att förklara, men aja. Nu är det ju höstlov och det menas med ingen skola, inge plugg utan bara vara upp hela nätter & träffa en massa underbara. Kom nyss hem typ, har varit ute med några och det var väll trevligt. Har planerat att det bli hallowwen fest hos jennie på tisdag så då blir det att klä ut mig och vet presic hur jag ska se ut haha. Men det kommer bli nice, längtar som fan! Men nu ska jag göra lite saker sen blir det nog att sova godnatt!


En av dom bästa dagarna i mitt liv!




vill börja med att säga att jag har ont i hela kroppen.
Men mest halsen, skrek som fan igår då jag vara på 50 cent! Från början skulle jag inte gå men ficka köpa mayas mammas biljett då hon inte kunde gå eller var det va för nått och är verkligen glad att jag gjorde det. Först fick vi stå  kön i ungefär 1,5 timme i regn och kallt sedan kom vi in och lämna in våra jackor och sedan gick vi till scenen. Fick väldigt bra plats så då kom det en massa artister innan fifty skulle komma och dom var också bra, skrik tills jag dog. Träffade även på killen som är med i Ison & filles musikvideo Sationen och han var så söt ( han stod bakom oss så jag stod med ryggen mot honom och då kom han bara närmare & närmaren så vi stod riktigt nära varandra! Trodde jag skulle döö. ) Sedan vid halv 10 kom fifty och då blev alla som tokiga, så alla ville komma förbi oss men vi gav oss inte så det blev typ bråk med alla så alla var emot oss och skit. Men aa en dag att minnas kan jag säga, tack alla jag var med ni är bäst! Ska äta nu och sen ut med vänner love. & juste fifty är skiiiiiit snyyyyyyyggg !

Sug och svälj, trevlig helg.

   
inte för att det är helg men aa skit samma det är ju snart det och sen är det HÖSTLOV! Nu sitter jag och lyssnar på musik men borde plugga eftersom jag har matte prov imorn + att jag måste läsa klart min svenska bok och skriva om den och blablabla. Inte så intressant men what ever liksom. Ska titta igenom matten så jag kan allt sen ska jag titta igenom no:n och sedan läsa hela kvällen, fan roligt liv roligt! Därför blir det att ha kul på höstlovet peace!
& inge intressant men nu måste jag radera alla fina & gulliga sms från alla fan, men eftersom minnet är fullt så måste jag väll, fan!


Har du inte alla indianer i kanonen?

Idag efter skolan åkte man till valbo och titta runt lite. Skulle leda efter skor men hitta inga men istället hitta jag ett par örhängen, ett linne & ett par byxor. Äntligen har jag ett par byxor ( dom som finns längre ner på inläggen, dom svarta köpte jag om det är intressant ! ) Sen köpte jag linnen som jag gått och tittat på varje gång jag varit på stan och nu köpte jag det och är så glad. Sen idag hade vi NO prov och det gick galant. Inte för att jag vet om vi hade rätt på alla svar men det kändes riktigt bra och det gjorde min dag verkligen!
Igentligen borde jag läs och en massa saker nu men tar det imorn så blir inte att sticka ut imorn, kul emelie kul. Nu har jag värsta huvudvärken så ska lägga mig i sängen proppa i mig ipren och smsa med honom :)

                     

It was dark and I was over, until you kissed my lips..



igentligen skulle jag plugga men sticker ut med amanda nu så vi hörs. bye!


Ett skratt förlänger livet.

Hahahahah, asså nu dör jag! Såg nyss på ett program och det var en skit kul sak där.. Haha, måste ha en konsig humor men aa som man brukar säga ett skratt förlänger livet. Ska snar börja plugga lite då detta är en jobbig veckaaaa!

Nobody said it was easy!

{ hat inägg }
har ni nån gång känt er så ensam? Inga vänner att prata med, ingen pojkvän som håller om dig och säger att allt ska bli bra eller inga föräldrar att prata med.. Så känner jag mig just nu, visst jag har bra vänner och dom finns alltid där. Men skulle vilja skaffa nya, fast endå har kvar mina vänner jag har nu. Åå allt är bara så komplicerat! Vet inte hur jag ska förklara, men kämpar för varje dag och se vart det leder men ska dusch nu.  

& juste, det är inte bara du som mår dåligt så jävla dålig stil av er bara! Fyfan.
    
     - Vill tillbaka för att uppskata (stavning) allt jag har här hemma!


I need you here tonight..

kort men härlig helg, ska snart plugga lite för vi har SO prov imorn sen ska jag städa upp lite på rummet och sen duscha. Skönt, blir att sova tidigt då jag börjar bli sjuk. Blivit smittad av mamma, fan! Nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och tårarna börjar komma. Ska börja dra mig här ifrån datan nu peace.
















- Skulle kunna lägga in en massa låtar som berör mig på nått sett, men nu måste jag gå bye. KÄRLEK TILL LÅTARNA!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.



vanlig dag som vanligt, skolan, hämta syrran från skolan och sen hem och plugga. Tråkigt liv, men vad gör man inte för att få bra betyg och allt .. Sitter nu och lyssnar på litte "depp musik" .. ( Amanda do you remember angels on the moon, fan vad jag älskar låten! ) Nu ska jag lyssna vidare och plugga lite till då vi har engelska prov imorgon jippi. Men något som är bra är att det är FREDAG imorgon! puss-

     
      - nån konstig bild haha.

Du ska få se, du ska få se!

idag har det varit en vanlig tråkig skoldag och snart ska jag iväg till polhemskolan med alla för dom ska informera om mitt gymnasieval. Men vet redan vart jag vill gå, men ska ändå dit för att få veta mer om det jag vill gå och höra alla andra program också. Vill ju också höra vad mina vänner ska gå hihi. Fyfan, asså snart skiljs vi åt men känner mig ändå peppad för gymnasiet och att börja plugga på "riktigt" haha. Nu ska jag äta mat sen sticker jag bye! 

      
       - saknar spaninen så jag dööööööööör!

tisdagar dom värsta.

nej usch hemsk dag! Vad ska jag säga, dom längsta dagarna i skolan, man är trött och allt blir bara helt fel. Så blev väldigt arg och ledsen idag men men, ibland har man inte dom bästa dagarna.. Tycker det jag skriver är världens tråkigaste och inte alls nödvändigt men det är väll bättre att jag skriver än inget alls? Vill bara att alla dagar ska gå nu,, fort också. Nu ska jag äta mat sen plugga, vilket liv!! hejdå.

         
         - saknar dig gumman.


------------------

gud vilken konstig helg, i fredags var jag först med lina på stan och sen var jag med henne och jonathan. Trevlig var det! Sen i går var jag hos pappa hela dagen då Viggo fyllde år, Grattis gubben 3 år! Sen i dag var jag där igen för då kom resten av släckte + en massa kompisar till hnm. Härlig att få umgås med alla igen, har inte varit där på jätte länge så det var trevligt. Men aa, dom två närmaste veckorna nu kommer jag ha fult upp med en massa läxor och prov osv. men vi hörs hejdå!

        
        - Sen i somras, när vi var i skärgårn...


Turn the tide.

är helt slut i kroppen, har pluggat stenhårt idag fast att jag egentligen borde städat mitt rum och massa sånt men skolan kommer först. Känner mig också väldigt stressad för har en massa prov och en massa inlämningsuppgifter usch. Nu ska jag titta på tv och sen blir det sova direkt.. Godnatt!


- Inte sån musik jag brukar lyssna på men riktigt bra om man sett Jag saknar dig!

Only the strong will continue.

         
Visst blir man sugen på att köpa en massa kläder nu eller hur ? Nu ska jag baka kladdkaka med syrra, hörs :)

You found love in a hopeless place.

 
känner mig inge pigg alls, har varit hemma dom här två dagarna och har knappast nån kraft kvar. Tror det bli skola imorn men vet inte riktigt då det är nätterna och mornarna som man mår som dåligast usch! Känner att jag missat en hel del men har pluggat lite ( det jag har orkat helt enkelt ) Har prov imorn också och vet inte alls hur det blir med det men aa. Vet att jag måste bli frisk nu, så jag kan dra till stan också för att köpa present till lillebror som fyller årpå lördag .. Så det får bli nån dag, och sen kanske det bli bio i helgen med dom bästa men får se. Nu ska jag ta ett skönt bad och njuta sen så blir det titta på Top model love!


Jag lever i en värld som är långt ifrån perfekt.

jaha, kan ju säga att jag har sjukt ont i huvudet just nu men attt jag har haft en grym kväll/natt hos maya med dom bästa. Vi gjorde en massa saker, tex gick vi till donken två gånger tjockisar vi är! Nu ska jag plugga lite NO om jag orkar haha, hejdå!
(tråkigt och ointressant inlägg)


I know next to you is not where I belong.

Jaha, nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart dra till ica och möta upp alla sen drar vi till maya. Hoppas vi får det kul då, men har alltis kul med dom jag älskar mest!

     
      - gammal bild, men kul har vi alltid!

Men det är dig jag tänker på i hemlighet..

Godmorgon eller godförmiddag, eller hur säger man? Har varit vaken sen typ 11 men har legat i sängen till nu då jag har legat och tänkt en hel del. Idag ska jag dra till maya med dom bästa då ska vi ska umgås lite och sånt hihi! Känner att det är något/någon som fattas i mitt liv och det gör mig på så doligt humör, men jag vet inte vad/vem det är. HJÄLP, lite panik här va! Nej, nu ska jag dunka musik och fixa lite saker så hörs vi kanske senare. Love!


- Vakert risig på flyplatsen!

Gått in i hjärtat, ni känns i varje hjärtklapp..

      
yes äntligen fredag!
Nu ska jag snart äta och sen ska jag till stan med Jonathan och fixa några saker sedan blir att att vara hemma. Ska kanske fråga om nån vill hänga med på bio någon dag för måste verkligen gå på Abduction, blev kär i den nu! Fan, måste se den nu. Så får se hur det bli hihi, men ska äta nu hejdå!


I have to be strong, to ever fall back in your arms!

      
       - vet att det inte är nå bra med blixt, men har ingen andra bilder..

jobbig men helt okej dag faktiskt.
Gick inte så bra på matteprovet, fan! Men snart ska jag passa syrran, jippi säger jag bara. Nej men hon sköter sig själv så ska plugga lite, kul liv jag har va? Plugg, plugg och mer plugg men så äre. Puss!


Read all about it.


- helt okej låt!

Sitter nu i skolan så vi hörs senare.

Baby, you light up my world like nobody else.

kom nyss hem från skolan, har varit på utveklingssamtal och det gick bättre än förväntan. Blev riktigt överaskad om jag ska vara ärlig. Trodde dom skulle säga, hon har glömt att lämna in det och det osv. Men sen fick jag reda på att jag hade höjt två ämnen den hära terminen också hittils och hur bra är inte det hihi? Imorgon är det vanliga lektioner igen, skit! Nej men snart är det helg igen eller vad säger ni haha. Ska plugga lite matte nu då vi har prov imorgon så önska mig lycka till puss!

     
     
     
     
      - här fick ni dom nästsista bilderna på Spanien sen tycker jag att det räcker!


Tårar märker man.. Men om hjärtat blöder, vem ser det?



  
haha antingen är det jag som är efter eller så är det absolut ingen i Gävle som lyssnar på killarna One Direction. Kan inte säga att jag är helt tokig i dom men deras låt är faktiskt bra om man lyssnat på den några gånger. Inte min favorit låt man helt okej.
Idag i skolan hade vi inte en ändå lektion för idag och imorgon skulle vi ju ha akta huvudet som det heter då och det var helt okej, först fick skulle se nån film dom hade gjort och den var faktiskt riktigt bra. Dom borde göra en "riktigt" film av den, om ni förstår .. Nej men skön dag, så nu ska jag snart ut med Amanda mysigt! Love.


Han bad en bön tittade ut genom föstret.. sen gick han in och ströp sin syster i sömnen.



Haha jag har typ inte gjort nån NO, duktigt! Men nu ska jag ta och titta på lite tv för det var sjukt länge sen, har typ aldrig tittat på min "nya" tv. Eller aa den är flera månader gammal men har sett kanske 10 gånger på den haha lyckat. Sen blir det att sova tidigt för är riktigt trött och har magknip. Provade även idag att locka håret med plattången och blev faktiskt riktigt bra, så ska nog börja gör så lite då och då. Gud vad intressant men aja, love!
Juste imorgon börjar top model 16, fyfan vad härligt längtar!

words can't bring me down.

kom hem för ungefär en timme sen och är helt slut. Sitter nu och lyssnar på musik men ska snart börja göra lite NO då jag ligger lite efter hihi. Men jag kan inte slita mig från musiken och datorn fy. Imorgon & på onsdag ska vi inte ha någraa lektioner alls så sjukt skönt, vi ska ha något annat istället typ titta på nån film och sen snacka om den i grupper och en massa skit. Ganska nice faktiskt! Nej, nu ska jag göra klart NO:n så jag slipper tänka på denn nå mer sen. Hejdå!

       
        - Haha förlåt för dom fula bilderna.

I just wanna live my life.

ny duchad och klart för att sova snart. Känner för att sitta upp ett tag till och lyssna på lite musik. Imorgon är det måndag igen och ny vecka, hmm. Helt okej, så nu vill jag bara att dagarna ska gå så det blir helg igen haha. Har också tänkt att åka till stan nån dag för måste köpa ett par nya byxor så blir nog att göra det. Ska nog ha utveklingssamtal på onsdag också yeah, känns faktiskt inte så jätte bra då jag inte gjort så mycket i skolan eller har inte varit med på så mycket då jag missa nästa två veckar då jag va i Spanien men det var det värt.

Ska lyssna lite mer på musik nu och sen hoppa ner i sängen för är helt slut. puss!


- riktigt bra låt!

Jag saknar dig mindre och mindre.

har fortfarande jäkligt ont i kroppen, orkar inte äns skriva men aja. Idag blir det bara att sitta hemma med datan och en massa musik samt att plugga lite om jag orkar haha. kul liv jag har, eller inte. Men ska dunka musik nu hejdå!

Juste, mamma vill flytta.. Så blir nog antagligen att flytta till ulvsäter eller brynäs. Helt okej för mig, men vill inte lämna mitt stora rum -.-

Jag saknar dig.



finner inge ord just nu, tror jag nyss såg den bästa svenska film som någonsin gjorts! Jag saknar dig heter den. fyfan vad bra den var, även om jag tyckte att dom spela inte så jätte bra men fy vad jag grät! Så nu är det slut på tårar usch. Har inte ätit på hela dagen förutom en macka så blir nog att göra nån mat nu eller vad tycker ni? Men jag är fortfarande så chockad ( stavning ) av filmen haha. Tycker alla borde se den, riktigt bra!


But I don´t care what they say, I´m in love with you.



But we both know, they don´t wanna see us together! är helt dög lovar er. Har ont i hela kroppen, vilket menas att jag har väldig ont i ryggen och inklusive axeln haha lyckat. Nej men va på stan i går med maya och aa lite sånt. Sedan drog vi till sätra och sedan träffa vi jonathan och drog till treffen, hade faktiskt riktigt kul även fast treffen har blivit sååå tråkigt! Men var där till halv tre på natten haha, var sjukt rädd för det va med sex kvar där så vi släckte ner hela treffen och lyssna på äklig musik och skrämde upp varandra. DOG! Men hade riktigt kul, tack! Men den dagen var väldigt jobbig faktiskt. Kom nyss hem från amanda då jag sova där och nu måste jag bestämma mig om jag vill följa med mamma & J på en resturang i kväll eller om jag ska gå på Linas boxningstävling eller hur man säger så ångest här ja men ska gå nu hejdå!
   
 
                            - bild tagen från maya. älskar er mest vad skulle jag göra utan er?

RSS 2.0