Ett smile några ord och jag dog för dig!

nyduschad och klar! Har försökt att pluggat till engelska provet vi har imorgon men förstår inte så mycket och har inte ork heller. Borde igentligen prata med en person nu om en sak men han gör något så kan inte man aa ska göra det typ snart ändå. Idag hade vi so provet och det känns bra men vet inte riktigt hihi sen hade vi idrottsprovet på origentering ( stavning ) och fick alla rätt yeah! Nu ska jag plugga lite till och sen bädda sängen och sedan hoppa ner i sängen. Juste det är fredag imorgon, äntligen har väntat hela vecka på detta nu haha. Hejdå!
( Medina - Sann romans ) kärlek till den!

    
     - längtar verkligen tillbaka nu!

Don´t wake me cause I´m dreaming!

Nu har mamma nyss dragigt och känner mig lite ensam men men.. Så vad ska jag göra nu, jo dunka musik & plugga yeah!

        

Baby can I hold you tonight?

kom hem från skolan för någon timme sen och har värsta huvudvärken men det är bara att fortsätta med so:n vi har till imorgon ( prov ) hoppas verkligen att jag klara det! Ber till gud för det .. Snart ska mamma iväg på tjejkväll så hon kommer nog hem sent i natt så blir själv väldigt länge då men sjukt skönt och då kan jag plugga mycket bättre. Men nu ska jag hjälpa henne med vad hon ska ha på sig och allt, vi hörs!

     
      - Hade ingen annan bild på mammas data. Men älskar alla i min klass puss!

Igår smidde jag tusen planer, imorse gjorde jag precis som vanligt...



Känner mig så mycket gladare idag alltså, och skoldagen var faktiskt riktigt bra. Men nu känner jag mig lite stressad då jag borde plugga till son men orkar verkligen inte och är så sugen på att lyssna på musik så gör det nu hihi. Men borde faktiskt börja även fast jag inte förstår riktigt, även om jag inte vet vad det jag inte fattar haha. Duktigt Emelie! hejdå..

Dan då vi lyckas kommer när vi lyckas
Kommer våran lycka om vi bara lyckas!

I take your hand and pull it closer to mine

aa nu har jag gjort det, har tagit ut piercingen! Detta känns inte bra men vad ska jag göra då? Fanns inte så mycket jag kunde göra, så sånt i livet kan ju göra om den senare om jag vill så vi får se hihi. Skolan i dag och den var riktigt seg kändes som om alla var emot mig och att alla hatar mig för vad jag än gör så blir det fel. Aja efter skolan åkte jag till stan med Arazo och det kändes så bra fick prata en massa med henne och känner mig så lycklig med henne.
I helgen blir det nog att åka till sthlm också, fyfan vad skönt att komma från gävle och träffa kimberly♥ nu längtar jag bara.
Men ska duscha nu och sen plugga vi hörs hej

     
      - en bild från spanien.. börjar ni bli trötta på spanien bilder nu?

nej detta händer inte,

jo det gör det verkligen, det jag inte ville skulle hända händer precis just nu! Min navelpiercing gör motstånd eller rättare sagt min kropp så om bara nån dag kommer antagligen piercingen att losna av sig själv. Nej jag vill inte, kul har liksom kämpat med den även fast det har gjort skit ont ibland! NEJ DETTA HÄNDER INTE! Är sjukt arg just nu kan jag ju bara påstå och det gör ju inte saken bättre att man inte kan göra något åt det bara att ta ut den vänta på att den har läkt och sen om jag vill göra en ny men det vill jag inte för att då kommer det väll att hända samma sak? Eller ska jag kanske ta hål nån annan stans, tungan? Nej det vågar jag inte, åå jag döör. Ska titta på film nu hejdå!

( hat inlägg och därför ett tråkigt inlägg )

Kan knappt stå på benen när jag ser dig.


grym låt faktiskt, nu har jag nyss ätit så ska ta och fixa lite saker sen drar man till papi.

Jag kan inte låta det här livet bli mitt fall.

amanda stack för ett tag sen, eller det var ganska länge sen så nu sitter jag själv har och ska försöka plugga lite NO men det går inte så bra då jag inte vet hur jag ska göra. Igår hade jag sjukt kul, älskar er alla och ni vet vilka ni är.. Vi gjorde allt möjligt igår haha, private .. Nu ska jag snart äta sen blir det att åka till pappa för att plugga och hälsa på dom även fast jag inte mår 100% bra yeah! hejdå.


- vacker på hög nivå hahah!

I´m feeling sexy and free, like glitter´s raining on me.



just nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och ska snart börja fixa mig lite sen blir det att dra ut med en massa trevligt! Idag har jag inte gjort något speciellt har pluggat en massa så jag kunde gå ut nu ikväll. Så aa ska leta efter kläder att sätta på mig nu, haha kl 18.00 sätter jag på mig kläder lyckat.. bye!

         

Go your own way.

tänkte bara rensa huvudet lite nu bara, känner mig stressad, på hoppad och vet inte riktigt vart jag står just nu. Har så mycket i skolan och vet inte vart jag ska börja, känner att jag börjar glida isär alla mina kompisar. Känns inte bra alltså! Saknar värmen i spanien, vill bara dit! Vill inte vara här i sverige nå mer. Ibland har jag bara lust att be mamma att flytta dit, eftersom hon själv vill det. Men nej det skulle inte funka, usch hatar detta. Onödigt inlägg men har inget att skriva .. Idag var jag hemma från skolan för hade så ont i halsen & huve, tror jag börjar bli riktigt sjuk också. Men mamma hämta hem en massa skolböker så det blir endå att plugga nu i helgen jippi! Men nu ska jag sova för har så ont i huve godnatt!

     
     
      - två bilder från spanien! lite onödiga men men...

Freedom Writing!

hej riktigt trött nu. Har varit en lååång och jobbig dag men nu är dagen snart slut! känner att det inte blir så mycket skrivande men jag har ett liv och går i skolan hela dagarna. Nu sitter jag och tittar på en underbar film som vi också tittar på, på svenska/engelskan Freedom Writing. Riktgit bra och söt, nu ska jag se klart en sen ska jag sova bye!

       
        - Gud vad jag saknar den hära drickan i spanien!

Isn´t he lovely, Isn´t he wonderful!

        
         - vet att ni gillar egobilder, men har inga andra att visa er typ! Lovar er mer bilder från Spanien nån dag!
idag hade vi ju matte provet och kan säga att jag kände mig jätte säker förutom på en sak men sen fick jag veta att det hade gått lite dåligare än vad jag trodde, men ska fixa dom sakerna så kommer jag fixa det! Kom nyss hem från fjärran eller aa det va typ en timme sen, hade simprov och klara det direkt! Duktig flicka, snart ska jag iväg till stan igen för ska till tandläkaren! Tycker bara det är så onödigt, dom frågar hur det går med skenan och dom tittar så den fortfarande funkar och sen beställer dom en ny tid. SÅ ONÖDIGT! aja, det är bara att gilla läget och åka dit. Så ska gå till bussen nu, bye!


hit me with the worst you got and knock me down,



baby I don´t care... känner mig så konstig, vet inte vad det är men sitter och lyssnar på en massa glee låtar och är hela förälskad. Älskar programet! Blir så dans & sjung sugen så ni annar inte haha det är sjukt. Nu ska jag fixa några låtar till mp3 sen blir det sova. godnatt!

      
       - när du får mig på bra humör skiner jag som en sol.
      

Varför landa när jag kan flyga bland änglarna..

har nyss städat mitt rum eller aa verkligen storstädat. Märkte att jag hade 6 glas från i tisdags lyckat. Nu sitter jag ock åluggar lite matte men går inte så bra för fattar typ inget alls, men har man prov imorgon så måste man ju försöka i alla fall. Märker att det inte blir så mycket uppdateringar men det är bara för att jag har så mycket att göra med skolan och allt. Men när jag har tid så skriver jag. Helgen har varit väldigt konstig, skulle  iväg på en grej igår men det sög och aa så har inte gjort så mycket mest pluggat ni vet sånadär vettiga saker man ska göra.
Imorgon ska jag iväg ock simma med några då jag missade simtestet när jag var borta, och sen på kvällen blir det tandläkaren yeah! Nu ska jag lsuta babbla på och börja plugga i stället. byee!

     
      - första kvällen i valencia! Vi skulle ut och spendera stan och lämna en sak i en affär men sedan kom vi bort oss så vi gick och gick och vi var hemma riktigt riktigt sent. Men jag och sandra bara skratta, lyckat!

She will be loved.

hej vet inte vart jag ska börja. Orkar inte lägga in några bilder från spaninen och inte änns skriva. Känner mig lite stressa också, lär skriva klar svenska uppsatsen, plugga matte för har matte prov på måndag, skulle behöva skriva om en bok också. Men jag vet inte vad som är viktigast, svenskan kanske? vill bara se på en massa filmer och äta en massa gott men det får vänta för nu ska jag sätta igång, tjadå!

      
      
      
       - tre bilder från Spanien bara, den första är en jätte stor byggnad som vi var och titta på första dagen. Sjukt stort och fint! andra är ett djur som  vi såg på när vi var på ett zoo tredje dagen. Tredje bilden är från stranden bara. Drömmer mig tillbaka lite nu bara :D


Spanien bilder.

halloj, tänkte göra såhär att jag gör olika delar av min spanien resa men vet inte riktigt hur. Antingen så visar jag er dag för dag eller bara en massa blandade i bilder i olika inlägg. Vad tycker ni? Har inte riktigt bestämmt mig så ska tänka tills imorgon men jag kan slänga in nån bild nu så inlägget blir lite intressant i alla fall för nu ska jag plugga sen blir det nog sova för min del bye! 
         
         - fyfan vad härligt et va där. längtar redan tillbaka!
        
         - vackert jag vet,

When you smile, I smile.

är hemma nu, skriver imorgon eller när jag har tid. pusshej :)


close your eyes , sometimes it helps.

kanner att jag behover uppdatera lite kanske. ar fortfarande i spanien men aker hem pa tisdag, trakigt men skont pa samma gang. Men da blir det mer uppdateringar och en massa bilder, nu ska jag plugga lite! haha, later ju jatte kul nar man ar pa semester. Men om jag ska bli klar sa maste jag borja hejda!

Lite uppdatering fran Spanien!

halloj, allt bra med er alla ? Sjalv mar jag toppen, idag har vi varit pa ett jatte stort zoo med en massa olika slags djur. ( Bilder kommer nar jag ar hemma ) Snart ska vi till stan och titta lite, kanske att jag koper nogot men ska vara har ett tag till sa lar spara pengarna sa mycket som mojligt. Imorgon & pa mandag ska vi bara vara pa stranden och njuta sen pa tisdag blir det delfinuppvisnings grej och sant. Harlig va? Nu ska vi pa stan bye! :)

framme!

hejhej, nu ar jag framme i Spanien. Eller aa kom fram 4 pa natten i natt. Har varit en jatte jobbig dag men klarade av den.. Nu ska vi snart till stranden far det ar sjukt varmt har. Eller det ar fuktigt, men maste fa bada! Nu ska vi dra, hejda vi hors nar vi hors! :)

RSS 2.0