- Har inte haft nån data.

Hej, förlåt för att jag inte skrivit och det kommer inte bli så mycket veckan som kommer heller för datan är på lagning så jag har fått lov nu att låna min lotsas pappas data.

Som ni vet har jag ju sakt innan sommaren börja att i slutet av sommaren att jag skulle göra något och nu är det bara en vecka kvar till det .
- Det är nämligen så att pappa & min lotsas mamma ska gifta sig om en vecka !
Så det blir att åka upp till ljusdal på onsdag och sen på lördag är det party party.

Kommer komma en massa bilder senare, men nu kan jag inte skriva nå mer men detta  är bara ett inlägg på att jag lever och jag ska fortsätta blogga när datan kommer tillbaka men det tar typ en vecka till .



Asså allt detta känns inte bra, det känns som om allt bara går snett nu och jag vet inte vad jag ska göra. Nu hade jag tänkta att bara skriva av mig lite för jag vet inte vad jag ska göra annars.

För ungifär en måndag senad var jag på " g " med en kille men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig istället blev jag hatad av båda han och alla hans vänner, dom kallade mig dumma saker, snackade skit bakom ryggen på mig, kollade snet på mig bara jag gick förbi och sa en massa dumma saker -.- detta fick mig på dåligt humör och dåligt självförtroenda och vågade knappast går ut. vet inte varför jag skviver detta igentligen. och dag efter dag blev bara värre och värre, och sen kom dagen då jag blev tsm med m, det var en lättnad för mig. Men vi började bråka och det tog slut och det blev värre igen -.- det känns nu som om jorden snart kommer gå under och jag skakar varje gång jag ser personerna.



ville bara skriva av mig, hejdå !

Mobilblogg

hej, Jippi nu har våran dator gått sönder så det blir kanske inte blir nå mkt bloggning dom senaste veckorna. Men ikväll har jag haft det bäst :) hare bra alla :-D

Ska fixa mig nu :)

Tack för alla fina kommenterer igår jag blev som en ny människa ungifär.

Nej nu ska jag fixa mig med lite musik och så sen drar jag till maya med alla det ska blir nice :)
Men ni får ha det så bra utan mig ikväll .


- shopphumör kallas det för

nu är jag så shoppsuger, får ju pengar imorgon och skulle lätt kunna sticka till stan eller valbo och bara handla och handla men lär spara pengarna tills jag och fanny ska till grönan.
Har igentligen inte lust att dra till grönan eftersom att jag vill handla ihjäl mig och just nu när det är rea och allt då kan inte jag handla.
Och det ska jag säga det suuuuuuuger -.-
Men jag får väll sticka till stan eller något lite senare eller så får jag väll antagligen vänta tills nästa månad när jag får penagar igen men då kommer det säkert upp att jag ska spara till något annat.

Men det kan alla fet glömma för då ska jag ta me fan dra till stan och shoppa !

Har typ hitta massa saker jag vill ha nu och vissa saker finns tex bara satt man måste skicka efter men då skulle jag lika gärna skicka efter allt jag vill ha på en gång men då kommer det kanska bli 2000 ? eller varför inte mer .
Men jag får väll spara så kan jag kanske shoppa efter jul ? :o

Men nu ska jag inte dra ut på tiden med detta inlägg för det var ändå så tråkigt och inge intressant.

Nu kör jag en dagens fråga och kollar vilken som är den populäraste affären att shoppa på . .

DAGENS FRÅGA

vart brukar du mest shoppa kläder ? 

Jag brukar i alla fall shoppa mest på gina tricot, h&m & bikbok tror jag ? Det kan äver komma att jag kan skicka efter på nelly.com :)
    




I believe

hallådär, det är söndag idag trorja, inte lätt att hålla koll på dagarna nu.
Jag tänker inte skriva så långt inlägg idag för är så trött och så.
idag & igår då var jag med maya och hon sov här.

Imorgon blire tjejkväll hos maya, det blir nice. Jag undrar vem som kommer börjar bråka först eller banga ur?



                  

I´M SO HAAAAAAAAAAAAAAAAPPY !


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ja jag vet inte hur jag ska börja inlägget med att säga att jag är såååååååå glad :) :) :) :)

Hahahaha, det är en jätte töntig grej men jag har hittat en eller ja typ fyra låtar från en film som jag har letat efter hur länge som helst . .

Och nu har jag hittat dom på youtube och till och med har jag kunnat ladda hem dom och hur bra är inte det ? för då kommer jag kunna ladda in dom på mobilen, eller jag ska göra det nu så hej då.

Älskar dig :)

Riktigt bra låt & video :)
älskar dig.

Amanda idag .


yes, nu ska jag äta sen ska jag vara med amanda och hon ska sovaaaa här jipppiiiii :)

I love dance


- Gud vad ni är dåliga på att kommentera tycker jag


Nu sitter jag hemma hos pappa och lyssnar på musik, kommer inte hända så mycket idag tror jag för jag är så trött och har ont i huvve.

Imorrn blire att vara med amanda i alla fall och det ska blir nice :)

Men nu hade jag bara lust att skriva igen.
Men idag ska jag bara ta det lungt och titta på lite filmer & så.

den 11 - 12 augusti blire nog att dra till sthlm igen för at gå på grönan med f.

Men nu ska jag ta och titta på Jump in haha, i like :)


Hem från sthlm & sen blire sommarkväll. . .


hej, nu ska jag fixa mig lite och sen äta sen drar jag hem till gävle igen :)
Känns som om jag varit typ borta i flera veckor, men det har varit skönt att vara borta ett tag också . .
men nu lär jag rapa på lite om jag ska hinna med allt innan vi dra hem . .

hörs väll kanske i morrn eller nå vet inte riktigt vad jag ska skriva hade bara lite lust att skriva nu men jag vet inte vad jag ska skriva . . tycker bloggen börjar bli jätte tråkig -.-

Hemma hos farfar :)


hejhej, nu sitter jag i nåns rum vid datan :)

Somsakt vi skulle ju till kolmården men viggo har fått vattenkoppor så eva ska stanna hemma med viggo medans jag, pappa, alice, farfar, filip & oskar och carolina drar till grönan imorrn. Fett nice ju :)

aja, idag har vi bara typ badat och lite sånt och det var jätte kul. och det är as varm här i sthlm mycket varmare än i gävle i alla fal . . .

Men jag tror jag ska mobilblogga imorrn på grönan om ni har tur.

kyssen (L)

Titanic


Ååååhh, nu är jag så suger på att kolla på titanic vet inte riktigt varför men fick bara för mig det :)

Hoppas att typ farfar har den hemma eftersom vi åker snart till stockholm eller vi ska åka nu så hejdå!

Kanske blir nån mobilinlägg under domhära dagarna.

Kommer hem på ondag.

Kyssen (L)


 


^^


Hej alla ! Jag tycker att ni ska få ett inlägg innan jag drar till pappa, för det känns inte bra att inte skriva för jag tappar så mycket personer som besöker min blogg.

Fast jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag tycker min blogg är jätte ful & tråkig vill bara göra om ALLT -.-

men det får kanske bli när jag kommer hem, jag kommer ju hem på onsdag men det kommer nog bil ett inlägg kanske i kväll & imorrn innan jag drar till Sthlm till farfar sen är vi där till tisdag sen åker vi vidare till Norrköping för vi ska gå på kolmården :) och jag lovar att det kommer komma massa bilder på både kolmården & när vi va i stugan förra helgen men ska bara vänta tills jag får dom av Amanda :)

Hare så bra så kanske vi hörs ikväll eller imorrn.

kyssen (L)





Jag pallar inte blogga . .


Japp som ni ser i rubriken så pallar jag inte blogga, kommer nog bli en  bloggpaus tills jag kommer hem på onsdag så hare så bra (:

min helg med dom underbaraste :)


hej nu tänkte jag skriva om min helg med maya & amanda i stugan ( eller i mayas morfars stuga )


Fredag: jag vaknade då på morgonen & fixade lite sen cyklade jag till amanda för vi var tvungen att cykla till papi på stan för att hämta lite pengar. Sen cykla vi tillbaka hem sen så cykla jag hem och fixa lite till sen gick jag till bussen vid fyra sen kom amanda på bussen & vi åkte till stan sen på stan ringde jag maya och så råka jag skrika en pinsam sak på stan men det ska vi inte ta upp för då kommer typ alla tro att jag är rasist fast det är jag då inte. Så jag & A gick sen till tågstationen och sen kom maya sen skulle vi ju hitta rätt tåg HAHAHAHA. tror ni det gick bra ? ee, nej eller först trodde vi att den skulla komma på typ spår 5 eller nå men det var fel så då fick vi leta efter dendära skylten där dt står var alla tågen går och då hitta vi Ockelbo/Ljustdal som det stod, då gick vi till det spåret men det va ingen på tåget så vi blev lite osäkra men sen kom en kille i typ 11-12 års åldern och maya fråga om nån av oss vågade fråga hnm men både jag och amanda vågade typ inte så maya fick skrika på hnm men det lät inte så jätte bra :D
maya: du, hallå där! ska du till ockelbo ?
killen: ja.
maya: är det dehära tåget ?
killen: ja.

HAHAHA, ni fattar säkert inte humorn i det men det var skit kul.
Sen vi hoppa på tåget och det började komma folk och vi knäppte lite kort och sånt & sen sa vi farväl till gävle :D
Vi kom fram efter en väldigt kort resa. Då skulle vi gå till en affär men vi var tvungen att gå igenom Ockelbo marknaden en lite bit och då kommer vi till ett stånd där han sålde halsband och armband så vi köpte lite sen drog vi till affären och köpte godis sen mötte vi mayas morfar och vi åkte en bit in i "skogen" till en båt som vi sen åkte till ön. Det var jätte mysigt där, dom visa mig lite runt och sen gick vi runt ön och fick massa myggbet. Sen vi bada & åt sen skulle vi ta båten och ro iväg en stund, det var jätte mysigt och så sen på kvällen spela vi kort :)

Lördag: Vi blev väckta vid halv 12 typ och åt frukost sen vi drog och bada, sen ville vi inte bada nå mer så vi tog båten och rodde iväg lite men det var jätte mycket vågor eftersom det blåste lite men det var ändå jätte varmt och vi var ju tvungen att ha flyttväst. Så vi hållde på att åka in i grannarna och i en massa vass sen tog maya ta i åran och rodde oss nästan hem men sen orkade hon inge mer så jag var tvungen att ta över och sen kom vi in. Jag lovar alla fick panik där ute på vattnet. Sen vi fixa oss lite och sen tror jag vi tog båten in till Ockelbo marknaden vi fick gå själva i typ två timmar men det var jätte varmt så vi köpte lite dricka sen köpte vi mer saker av den dära gubben vi köpte av tidigare så den hära dagen köpte vi bara armband & halsband :)
Sen gick vi och åt nån stans sen tog vi båten igen hem.
När vi kom hem så badade vi igen men det var ganska kallt då tror jag det va i alla fall.
Sen spelade vi kort igen på kvällen & jag var jätte dryg den kvällen med dom!
Hahah, typ såhära lät jag hela tin.

Klockan är : FYRA! Mamma hämtar mig efter förskolan o.s.v Om ni har spelat Lek och lär så vet ni vad jag menar :)

Söndag:
Vi blev väckta vid halv 12 igen & vi var jätte trötta och vi ville verkligen inte åka hem idag :/
Men vi åt frukost och sen tog vi det sista doppet för den helgen.
Sen vi packa sen fixa lite inne i rummet och sen så åt vi . . .
Sen skjutsde mayas morfar oss in till tågstationen och vi åkte hem.

Saknar det redan även om det var typ i förrgår vi åkte därifrån. Men vi hade det så bra & mysigt!
Men dom dära myggen kunde ha försvunnit.

Älskar er sjukt mycket Maya & Amanda.

Och ja lovar ni kommer att få bilder på oss fast att vi inte är så fina men man behöver väll inte vara fin ute på landet eller ?


kyssen (L)


Hejdå Gävle & Hej Ockelbo!




yes äntligen är dagen här! Har längtat hur länge som helst! 

 

Idag är det också jätte fint väder så då är det säkert det i Ockelbo också. Ska kolla vädret snart, just nu sitter jag här och lyssnar på musik och njuter lite av datorn eftersom att jag blir utan el & sånt hela helgen! Men det ska jag klara eller vad tror ni ? :p
Om ni nu kommer skicka sms och jag inte svarar är det för att batteriet är slut, eftersom batteriet tar slut fort och det inte finns nån el så man kan ladda mobilen :D
Men då gör jag det när jag kommer hem!

Igår då var ju jag & Fanny på Eclipse, den var sjukt jäkla bra och grina från början till slut! Den var verkligen bra, har lust att kolla på den igen på bio men jag väntar tills den kommer ut i affären.
Och nån dag ska jag & maya typ ta tag i att se alla Twilight filmerna alltså Twiligt, New moon & Eclipse sen även ska vi kolla på alla sagon om ringen filmerna & harrypotter :)
Det vore nått eller hur? Gillar om alla sjukt mycket så det blir nog en bra dag om vi ska nog vänta ett tag och vi måste även vänta på Eclipse kommer ut.

Men nu ska jag packa lite till och så sen drar jag till bussen kl fyra.


kyssen, kanske kommer ett mobilinlägg imorrn om ni har tur om jag har tillräckligt med batteri.
 


Vem tycker ni är snyggast ? 
Själv tycker jag: JacobBlack men i ansiktet ser han lite ut som en gris.
 


Taggar Eclipse Nu!



- Nu drar jag till fanny sen bion.
Hare bra alla så hörs vi kanske imorrn innan jag åker mad maya & amanda till stugan :)



Ni får en bild på hur jag ser ut :)


förlåt för dålig uppdatering -.-


hallådär, nu har jag kommit hem hem från Storvik med fanny och vi har haft värsta bra vädret och allt :)
Men det har inte blivit så mycket uppdatering och det kommer inte bli så mycket mer denna vecka för imorrn blire första fjärran sen bio på eclipse så blir så skööönt att se den har längtat som f*n .


Sen på fredag åker jag, maya och amanda till deras stuga.
Så därför ingen uppdaterin på måndag om ni har tur.
Men amanda har nog kamerna med sig så det blir nog bilder framöver :D

godnatt ska sova nu.

RSS 2.0