Snart får vi en data !


hej snart så kommer vi få en data jag lovar !
Så jag kan blogga och så, men jag tänkte inte skriva så mycket i detta inlägg men tänkte bara skriva lite så ni vet att jag fortfarande tänker på er !

Igår i alla fall åkte jag båt och köpte lite godis eller ja ganska mycket men vad gör man inte ?

Imorgon är det skola igen och ny vecka, men det känns lite som om jag längtar men fråga inte varför för jag tycker att det själv låter lite konstigt.

Och den 2 september kommer Kimberly hit !
Då hänger hon med till Insparken oxå, så det blir nice.

Men hare bra alla.


16e augusithej hopp !

Hur mår alla idag ? själv mår jag väll bra, har fått reda på att vi ska tydligen få ut en ny data för att våran inte gick att fixa eller hur var det va och det är jag ju glad över men ni får vänta ett tag till med att jag bloggar varje dag.

Som sakt jag ska ju till tandläkeren idag och då ska mina föräldrar följa med för vi ska prata om hur det kommer vara efter jag har tagit bort tandställningen.
Och det kommer blir så skönt när jag har tagit bort den.
Men som många säkert vet så kommer jag ju ha såndära plast grej hela mitt liv men sån tur så kommer jag bara ha den när jag sover, men problemet är det att vem vill ligga och ha den i munnen när man har kille och kanske barn ? Men det är väll bara att vänja sig, för jag vill inta ha en ny tandställing när jag är runt 30 !
Men detta tycker jag är så skönt att där är sista gången jag går dit för att späna tandställningen, förr fick jag ungifär gå dit en gång i måndaden.

Men nu ska jag ta och kicka runt lite här och sen ska jag dra till tandläkaren då !

HEJDÅ -

OCH JUSTE IMORN ÄR DET SKOLA, JIPPPIII LÄNGTA SOM TUSEN !


NOT, DET KÄNNS HEMSKT VI SKA NU FÅ EN NY LÄRARE I NO/MATTE OCH JA KAN DET BLI VÄRRE ?


Mobilblogg

Hej, jag vet att det har varit dålig uppdatering och kommer fortfarande att vara det ett tag till. Men ni får ursäkta mig, helgen har i alla fall varit så där varg sjuk i fredags, lördags och sen blev jag bättre till idag :) men i fredags flytta pappa m. Familj så jag har hjälpt till och det kommer bli jätte bra när det är klart. Imorgon ( måndag ) ska jag till tandläkare för näst sista gången sen den sista augusti ska jag ta ut den förbanade tandställningen. Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen, så hörs vi så snart som möjligt :)

- Bröllopet

Hej nu har jag kommit hem från en streesig, rolig, jobbig vecka i ljusdal. Det har varit mycket stress om bröllopet men de blev väldigt lyckat, mycket god mat, med härliga personer och det var väldigt vakert.

Tänkte slänga in några bilder men det kommer att komma mer senare för har inte alla här.

Har fortfarande ingen data så det blir inte så mycket bloggande framöver men jag lovar det kommer så småning och jag försöker svara på kommentarerna så fort som möjligt också.Nu eller aldrig,


Hej, ni gäller det snart ska jag få hjälp att sminka mig & håret :) Sen drar vi till kyrkan kl tre och sen börjar det vid fyra, det ska bli nice men nu ska jag draaaaa.


HÖRS


Älskar :)


Slänger in en låt som jag älskar :)

RSS 2.0