You're so scared to fall in love

Är hos pappa så har internet nu, äntligen! Hade tänkt att stanna här hela helgen och har verkligen det jätte trevligt. Längtar som fan till nästa helg och vill att den ska vara nu. Måste säga att jag sitter och tänker på en person hela tiden och jag får inte göra det eller hur jag ska säga. Inte bra! Men nu ska jag hjälpa till lite & lyssna på musik love! Hoppas ni har en bra helg i alla fall :)

Take a chance on me

- Fan vad bra låt!
Har fortfarande inget internet men lite uppdatering blir det haha, snart är det helg igen och är överlycklig. Nu ska jag iväg på teater ses!

Inget internet!

Har inte haft nått internet men har fortfarande inget. Hoppas det är okej med alla? Med mig är det okej, men det skulle varit bättre! Nu sitter jag hemma hos min moster och tittar på tv så ska ta och dra. Vi hörs när vi hörs..

    
     - Gammal och värdelös bild som igentligen inte borde vissas.

Like a foreign flame in the dark

Är framme i stockholm och är trevligt att träffa alla, kanske inte har jätte roligt men nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och ska snart lägga mig i sängen och tittar på nån film som jag inte nu vet vilken. Men ska lyssna lite mer på låten och tänka lite på hnm hihi, gulligt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för inget är riktigt intressant & har inge bilder att bjuda på heller. Så får väll säga godnatt nu då.


STOCKHOLM NEXT!

Sitter här nu packad och klar, eller datan ska oxå med och den har jag inte packat ner men ska snart. Åker till farfar idag med pappa m. familj, men blir bara där tills imorgon. Eftersom det är farsdag imorgon så ska vi fira lite tror jag det blir. Nu ska jag packa ner resten av sakerna och sedan smsa med en söt sak puss :)

No one in the back can hear you.

Nu är man hemma och är faktiskt lite ledsen, alltså innombords. Ville inte lämna praoen, men dom ville jätte gärna att jag skulle komma tillbaka och så. Blev en massa kramar av dom och sen skrev dom på lappen och då skrev dom: En kanon tjej som tar ansvar och visar intresse. Hoppas vi får se mer av henne! hihi, så gulligt.. Nu ska jag till banken med mamma sedan blir det bara at vara hemma för är sjukt trött. Men får se om jag går ut nåt ikväl.. Peace!
& juste det är 11/11-11, så vi får hoppas det kan bli en dag att minnas lite i alla fall.

Mår riktigt dåligt..

Nu sitter jag och tittar på tv och mår faktiskt riktigt dåligt.. Vill spy, fryser och nej usch. Har sovit lite idag i typ två timmar så det kan vara lite därför jag mår såhär. Känns också lite tråkigt att det är sista dagen på praoen imorgon, och då börjar jag känna mig lite stressade med alla läxor som jag knappast gjort. Så får ta tag i det i helgen, men ska fortsätta sa på robinson finalen!

Please, please use your words. Just imagine that everyone´s naked!



Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så sitter och lyssnar på en låt. - The Lonely Island ft. Rihanna haha så sjukt bra låt haha dör. Idag gick det sjukt bra på praoen förutom att jag har så ont i ryggen men aa, så trevliga människor det finns alltså. Idag blir det bara att vara hemma då jag ska göra lite saker. Men ha en fortsatt bra dag. Peace!

I´ve never felt so much love before.

Kom hem för ungefär en halv timme sen och kan säga att denna dag på praoen gick så mycket bättre. Mycket roligare saker att göra och sen hade jag en annan handledar grej och vi hade så kul tillsammans, vi bara stod och garva och sjöng & snacka en massa skit saker. haha underbar människa! Snart ska jag hjälpa mamma med maten och sedan ska jag till kyrkan, på fadderutbildning jippi. Är inte alls sugen och orkar verkligen, verkligen inte.. Ååh orkar inte men, men.. Ska dra bye!

I just can´t get you off my mind.

Har nyss snackat med honom och nu bakar jag kladdis till syrran. Okej, ska inte ljuga men är själv riktigt sugen så tar själv en liten bit för det är jag värd haha.. Blir snart att titta på tv och sen sova, är riktigt trött och måste sova om jag ska orka upp imorn också jippi. Men måste titta till kladdkakan nu hejdå! Skynda skynda emelie :D

Hjälp mig!



Vad skulle ni valt? Får panik, för nu vet jag inte hur jag känner för att jobba på sjukhus längre omg problem här!

"Första" dagen på praoen!

Kom hem för ett tag sen från sjukhuset. Jag säger bara omg, trodde aldrig det skulle vara sådär. Det första som händer när jag ska se på när dom tar blodprov är att jag nästan svimmar. Har aldrig haft sån dära känsla förut, så var tvungen att sätta mig ner och fick dricka vatten. Men sedan blev det bra och jag var uppe på benen igen. Sedan var det bara att fortsätta se på hela dagen och städa ett rum fick jag göra också. Asså vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen, den var helt okej men det jag inte fattar är HUR KAN DOM HA SÅ MYCKET PERSONAL! Det kryllade ju av dom haha. Men alla var jätte trevliga så nu längtar jag tills imorgon.
Förutom allt detdära så sov jag över idag också, skulle ta bussen halv sju och vaknar 10 i halv. Kan ni fatta vilken panik jag hade eller herregud, ni skulle sett mig haha! Men ska plugga nu när jag äntligen har tid, puss!


HJÄRTAVDELNINGEN!

hejhej, kom hem för ett tag sen från praoen. Har varit en riktigt bra dag för min del, fick bara en massa info idag & gick runt i hela sjukhuset för att se en massa saker så har fått en riktig motion. Kan inte berätta så mycket då det är tysnadsplikt men eftersom det bara var info idag och man fick prova en massa saker kan jag bara säga att jag fick prova att ta blodprov  på en docka! Omg det var bara så kul, vill verkligen göra om det hihi. Plåga pasientern lite, det skulle vara något. Nu ska jag snart äta sen blir det att träffa Amandus och Jennue. Juste, börjar kvar i sju imorgon så måste ta halv bussen kul! Men hoppas ni haft och ska ha en bra dag! Love.

 
- Ursäkta dåliga bilder, men nu kan jag inte bli mer förberedd hihi. Hjärtavdelningen here I come!

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma!



Har för ett tag sen bakat äppelpaj eller vad ni nu kallar det. Det är ju sjukt gott, ska börja göra sånna istället för kladdkaka, fast nej kladdkaka slår inget tyvärr. Nu sitter jag och äter macka och snackar med honom. Ska snart sova och så men ska snacka ett tag till med honom hejdå!

Iphone 4s

Okej jag har alltid sagt att jag aldrig ska ha en mobil med touch men nu har jag ångrat mig, tar tillbaka allt jag sagt för jag vill verkligen ha Iphone 4s nu! Mamma har frågat vilken mobil jag vill ha i julklapp och har sagt den men vet att jag inte kommer få den för den är föööör dyr. Nej nu blir jag jätte ledsen, ska lyssna på en låt om och om igen hejdå!
 

Let me touch your body.

Vakna för några timmar sen av att mamma ringer och grinar i telefonen. Hon berättar att det varit inbrott i bilen och att det ligger glassplitter överallt. Asså fattar inte vad alla vill oss, det är inte direkt första gången något sånt hära händer. Tänker bara på när några försökte ta motorcykeln och dom satt för några saker vid dörren så vi inte äns kom ut, då fick man lite panik. Men aja, inte farligt händer och det var inte mycket dom tog. Idag hade jag tänkt att lyssna på musik & plugga även om jag har skola om en vecka då jag har prao imorgon. Jag ska praoa på sjukhuset och ser verkligen fram  emot det, det ska bli såååå kul. Fast om jag känner mig rätt så kommer jag inte säga så när jag varit där en vecka haha. Men ska äta mat nu och sedan plugga peace!
& juste, jag somnade igår. Fort också, duktigt hihi..

hey baby, sexy lady.

Är alla fortfarande vakna? Jag är i alla fall vaken men börjar bli trött nu så ska väll snart sova. Men det känna så konstigt att vara själv i en stor lägenhet eller ett radhus med tre våningar och själv har man rum i källaren mysigt! Nej man har gjort detta förut så detta ska gå bra haha. Men tänkte bädda sängen nu i alla fall och sen titta på lite tv om jag orkar. Men godnatt, får se hur mycket somn jag får i natt då... Men ska och drömma lite om honom nu haha.


- grym låt, då är han är sjukt söööt.

Kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att, en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm!




 
 
Nu har jag tittar på en film, Greta- Surviving summer.
Den var faktiskt bra riktigt gullig i alla fall. Vet nte riktigt vad jag ska göra nu, har i alla fall sjukt ont i armen så vet inte vad jag ska ta mig till! Men ska väll bädda sängen och sedan titta på mer film antar jag hihi. Ni måste ju hålla med om att han är riktigt gullig omg!!

omg...

fml, märkte nyss att jag har fetaste blåmärket på sidan av ryggen! Bara för jag låg så dåligt i sängen, asså det gör så jävls ont fml just nu.


No one ever said it wouldn be this hard.

Godmorgon eller ska jag säga godförmidag? Vet inte riktigt. Kan säga att nu har jag ont i armen för råkade ramla in i bordet igår och skrapa upp hela armen haha lyckat. Sen har jag jätte ont i huvudet eller rättare sagt hela kroppen, för sov på konstigaste sättet i natt och i springan mellan mina sängar. Men jag hade i alla fall riktigt kul igår, jag och maya kom hem vid halv sju och började fixa oss sen plingar det på dörren och där står smullan utklädd och går rakt mot oss så då springer vi till köket och då kommer amandus och jennue mot oss vid fönstrerna (kan ni fatta hur jävla rädd jag var då eller). Aja jag hade riktigt jävla kul, tack för allt! Kommer tyvärr inga bilder då jag helt glömde att knäppa. Eller det finns en bild men den har smullan så ska be han skicka den till mig hihi intressant. Aja, nu sitter jag här efter att har städat hela mitt rum och känner mig riktigt äcklig så ska snart duscha. Blir nog ensam hemma inatt också, fast helt ensam för ingen ska sova här gud vad skönt! hejdå!

- Min och mayas dans låt forever, peace!

Ikväll röjer vi!!

Sitter nu här har nyss plockat undan på rummet och passar syrran, när mamma & wilma åkt till jörgen åker jag och möter maya och sedan vidare till mig och parta yeah! Alla sover här och vi ska klä ut oss som ni säkert redan fattat men bilder kommer men ska fixa lite saker nu och sånt bye, hoppas ni får en bra dag för min kommer äga.
Fast juste, blir nog inge Jason Derulo om inte nån vill gå med mig för Kimberly var inte så sugen bajs!...

     
      - vill tillbaka, men förlåt för dålig bild haha!

You are the one I can live for, a reason for life!

Nu har jag tittat på filmen Red Riding Hood och är ganska så, vet inte, uppskrämd. Har sett den förut men den är faktiskt riktigt bra. Nu ska jag sova för har värsta huvudvärken och tänka på hnm & om jag ska orka upp imorgon så lär jag sova, godnatt!

Tänk om han inte är som jag förväntat mig!

Just nu sitter jag och målar på min tröja jag ska ha imorgon, gud vad jag är taggad! Idag har jag träffat amandus & smullan skulle iväg till rusta för jag skulle köpa en grej men dom hade det inte så fick gå tillbaka hem, kul! Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen men sen på kvällen blir det niiiiiice. Nu ska jag fortsätta med tröjan så den hinner torka till imorn yeah!

Jag ska gå om det så är det sista jag gör.

       
Godförmiddag eller?
Snart ska jag börja klä på mig och sen sticka ut, för ska fixa lite saker och sånt. Måste bara säga att jag SKA gå på Jason Derulo, det har jag bestämt & jag skiter i om jag inte går med någon för jag ska gå! Men ska fråga om Kimberly vill följa med, eller har redan frågat men har inte fått nått svar men jag vet att hon vill hihi. Inget kan stoppa mig nu så nu jävlar blir det en till konsert att gå på för Jason here I come!.. Nu ska jag gå hejdå!

Take me home.

Har ni haft en bra då? Min har varit riktigt bra om jag ska jämföra dom andra dagarna förutom fifty. Var först med lina, vi gjorde inte så mycket snacka, titta på film, passa syrran. Sedan stack hon på träning och jag mötte upp smullan (jonathan), han fick ett nytt namn av mig idag ochg det var riktigt gullig. Men aa sen möte vi amanda och gick till jennie. Vi gick sedan till treffen, inte så intressant men skit samma. Nu ska jag snart sova, så hejdå!

  

 
  - vill oxå vara tsm med någon, baaaaajs!


Let me be your hero!

Godmorgon! Nu sitter jag och äter en god och "nyttig" frukost, banan med filmjöl, juice & macka. Jag tycker det är sjukt gott och man blir faktiskt riktigt mätt. Idag ska jag vara med lina men vet inte vad vi ska göra men vi får väll se vad vi hittar på. Juste jag drömde inatt att alla jag älskar mest av allt & jag åkte det dära flygplanet och kraschade, kan ni fatta att tårarna spruta när jag vakna. Jag såg liksom mina vänner dö (i drömmen) inte alla men många, usch nej det var bara så hemskt. Nu ska jag börja fixa mig, love!


- så gullig låt, gammal men helt okej!

Alive.

 
Har nu tittat klart på filmen med mamma & det var filmen Alive.
Filmen är baserad på en verklig historia och handlar om kraschen den 13 oktober 1972 i bergkedjan Anderna. Planet hade ett helt rugby lag på 45 personer men när det oväntade hände dog tolv stycken direkt. Dom överlevna var tvungen att kämpa för att klara sig även fast att det kunde bli upp till 40 minus grader på natten, lavinfara och knappast nån mat, tills en person tog till modet och började äta på sina vänner som dött i kraschen!
Jag tyckte filmen var sjukt bra,
men att det hänt på riktigt fattar jag inte. Och bara tanken att äta människorna som också var deras vänner. Vad skulle ni göra i en sådan situation (stavning)? Haha okej jag måste säga att dom hade verkligen humor i filmen, ibland kunde dom skoja till det riktigt ordentligt eller så var det bara jag som gjorde det roligt för mamma skratta inte ett dug. Konstigt! Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort lite hihi godnatt.


It´s gonna take a lot to drag me away from you.

yes, det funka! Det gick med att fjäska lite och hålla tummarna, på fredag blir det halloween fest hos emelie yeah. Gud vad jag längtar nu, men måsta köpa in en massa saker eftersom det är halloween. Ska skrämma ihjäl alla så dom inte vågar vara kvar, haha nu jävlar. Åå är så taggad, men nu ska jag dusch sen ska jag mysa ner mig i soffan med mamma och titta på filmen Alive. Pratar lite med K nu också & är så sugen på att hon och hennes två kompisar ska komma upp till mig men aa det får väll bli nån annan gång även om jag är riktigt sugen på att smuggla hem dom haha men får se om jag kan övertala mamma och dom kan komma imorgon också. Ska dra nu bye!

It´s gonna take some time but I know you´re worth fighting for. I´d fight for you!



Klockan är snart fyra och jag har inte gjort ett skit i dag, nu är det skärpning! Vaknade vid två och då diskade jag för att fjäska lite för mamma haha. Ska fråga om jag får ha halloween festen istället då det inte gick hos jennie & jag tror jag faktiskt jag kommer få nu och då jävla ska vi röja eller vad säger ni? Nej men då kommer det bli på fredag eller lördag och det kommer bli nice! Men nu håller vi tummarna så att mamma säger ja, & hoppas hon säger ja för då har jag i alla fall nått att se fram emot på lovet för just nu suger lovet. Nu tänkte jag faktiskt fixa lite saker så hejdå!

      
       - ego men tycker ni jag ska köpa tröjan ?


RSS 2.0