When he moves, God I want more.

haha aa nu har ju nyss tittat på låt den rätte komma in. Den var ju inte direkt den mysigaste filmen, trodde fan jag  skulle liksom sitter i min källare i mörkret och högtalare till datan yeah! Men jag överlevde och den filmen ver helt okej, dom var ju så sjukt gulliga tillsammans fast jag kanske överdriver? Satt väll bara och sa att dom var söta för att jag själv var så jävla rädd, haha det stämmer nog in på mig bättre. Måste bara säga att den var sjukt rolig också. Asså såna här filmer ska man inte skratta åt men jag kunde inte hålla mig när nån sa nått ganska roligt eller om nån gjorde nått haha, dör av garv! Men ska se på en till film nu sen läsa bye!
      
       - mysigt! 
       
       - måste ju hålla med om att dom är sjukt söta haha.

Shaking her ass from the left to the right.oh yeah they tell me I´m a bad boy.
All the ladies look at me and act coy.
I just like to put my hands up in the air.
I want a bad girl dancing over there.

Look at her go on the dancefloor.
She´s amazing on the dancefloor.
When she moves God I want more.
Keep it going girl, like I got an encore she got my sayin.
Go little bad girl, little bad girl x3.

oh yeah they tell me I´m a bad boy.
All the ladies at me and act coy.
I just lika to put my hands up in the air.
I want a bad girl dancing over there.
Shaking her ass from the left to the right.
Moving in round just the way I like.
I wanna se her move lika a movie on flight.
She got it how I want it ant I want it all night.
Look at her go on the dancefloor.
She´s amazing on the dancefloor.
When she moves God I want more.
Keep it going girl, like I got an encore she got my sayin.
Go little bad girl, little bad girl x3.
Popping a gun like ain´t noboy ever seen (ever seen) Seen seen seen seen seen seen.
Matter fact I seen a woman all up in my dreams.
Whippin it, and flippin it, stackin´it and slap it.
I´m attacking until she back it up until she make it drop.
And in a minute I told her baby girl, Ludacris on the track don´t stop! ( stop stop stop stop..)
Keep it going, you never know when somebody´s gonna throw a couple dollars (Ching Ching )
Got a pocket full of hundred dllar bills. Ludacris, Mr. make a Woman Holler. ( Sing sing sing sing sing )
And every night on the for- puttin´on a show. ( Show show show show )
Everyone in the club, there´s a little something you should know! (Know know know know )

Look at her go on the dancefloor.
She´s amazing on the dancefloor.
When she moves God I want more.
Keep it going girl, like I got an encore she got my sayin.
Go little bad girl, little bad girl x3. Go little bad girl, little bad girl x3

Excuse me,,

klar klar klar och åter klar! jag städade och rensade min garderob i nästan tre timmar men nu är jag klar och helt slut, knäppte bilder men dom blev inge bra då jag bara har min mobil att knäppa med så ni får inte se dom haha. Och kan ni fatta att nu kan jag se vad jag har för kläder och jag hitta en massa kläder jag inte äns viste att jag hade, tex en klänning som jag fick från pappa m. familj i julas och då gillade jag den inte så mycket men nu wow är så glad att jag fick den nu! men nu ska jag titta på nån film och imorgon om det blir fint väder blir det stranden yeah. hare bra kexchoklad,.
                 
                 - bilden tagen från weheartit.com..

say jambo, jambo.

worldwild haha aa nu är jag klar med rummet men nu väntar garderoben. Vill ni att jag knäpper kort på hur det ser ut innan och efter? hehe aa vi får se hur jag gör. Satt nyss och läste mitt senaste inlägg och märkte att jag stavar väldigt fel, eller att jag missa en bokstav hit och dit men tror ni fattar endå men ska försöka skärpa mig. Men nu ska jag dra mig uppåt mot garderoben/garderoberna.. men ha det bra så länge och jag ser hur statiken ökar och det är mycket bra, tack till alla!

     
     - en dag när vi grilla på skolan. haha mysigt!

If I see you next to never, how can we say forever?

           

                   
Nu har jag varit ute med reklamen så nu är det klart, eller aa jag kom hem för en timme typ men så sjukt skönt nu väntar bara rummet på att bli städat och garderoben fixat. Det känns så konstigt nu, nu blogar jag liksom hela tiden är det inte bra? Fast det skulle ju vara roligare om fler läste men what ever liskom. Kul att skriva endå och sen sitter man själv och läser det haha mobbat eller hur? Nu känner jag att jag behöver skynda mig lite, imorgon är det prick tre veckor kvar till skolan börjar och en månad till spanien så måste göra allt det som ska göras och sen aa bara vila ut till skolan. men nu vänta rummet hejdå ha en bra dag och sola på.

 

nu är ni mina.

                                            
                                           
Haha jag kände mig tvungen att köpa dom hära två till jag åker till spanien, tycker båda är sjuk fina men om jag inte kan ha dom så what ever då kan dom hänga där i min garderob och se fina ut. Dom var ju endå på rean så varför inte liksom ? nej nu ska jag faktiskt läsa hejdå.

I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe.

                                                                                                      
             
                       
                       
                      
                                     

 my heart is waiting for your love, my hand is waiting for your touch, my lips just wanna be kissed by you so call me beautiful. Klockan är 22.51 och jag har inte gjort nånting idag eller det enda är typ tittat på film, läst och solat! Vilket liv, men imorgon ska jag upp tidigt ska ut med reklamen och sen ska jag städa mitt rum och sedan rensa och städa hela min garderob efter som jag köpta mer galjar(?) galgar(?), får inte plats med allt så allt ligeger typ i en hög i garderoben så den behöver verkligen fixas. Har nyss tittat klart på alla tre Twilight filmerna, var lite sugen på dom så tittade på alla tre så nu sitter man bara och vänar på breaking down part 1 ska komma yeah. Men nu ska jag ta och läsa sen blir det sova i min underbara säng hejdå sleep well.


You played with my heart boy, but I can not forget you
det här känns dumt.
Allt är dumt, borde börja om på ruta ett och bara börja om som ett nytt liv! Flytta från Gävle, plugga och bara komma bort. Allt är cp här, ibland känns det som om jag inte vill finnas mer. Men aa what ever jag duger inte till så mycket så jag tar bara en dag i taget. Är glad att jag har min familj och mina vänner :)

Somsagt hade tjejkväll och kan säga att den blev väldigt lyckad, är nöjd! Men finns inte så mycket att säga om den, vi åt god mat och sen lyssna vi bara på hög musik och dansasvetten ran. Då menar jag inte lite utan mycket haha knäppa vi är.. Idag har jag inte gjort så mycket Je sov ju här så hon hjälpte mig med reklamen så nu är jag klar med den :) tack då mycket! ska lyssna på deppmusik och spentera min natt i sängen nu hejdå!

                           

Just take my hand, fall in love with me again.


Little bad girl.

nu känner jag mig så ensam, forever alone! Ingen är hemma och ingen kommer hem förns imorgonkväll så nu ikväll blir det då tjejkväll. Nyss kom reklamen så var tvungen att bära ner allt själv till rummet och titta så allt stämde och det gjorde det men börjar bli riktigt trött på reklamjobbet nu! Men har bara den hära gången och två gånger sen byebye.. Just nu vet jag inte riktigt vad jag sitter och väntar på, vet inte om jag ska snacka med tjejerna men det är liksom så tidigt så aa jag vet inte riktigt. För jag måste till affären och handla innan vi kan börja äta för annars får vi äta typ tandkräm. Så ska ta och dra nu, får se om jag bloggar nå mer ikväll annars hör jag väll imorgon ha det så bra hejdå.


- bara en liten bild för ett tag sen!


If love is blind, why do I see you so clearly now?

kom nyss hem alldeles kladig, m kasta cola på mig när vi var och fika på stan. Aja det var inte så farligt, haha okej jag blev arg men det gick över fort. Var ju på sommarkväll, vet inte riktigt vad jag ska säga för träffa en massa folk vet inte om det var bra eller dåligt. Mår så dåligt när jag ser vissa, men det är liksom bara att bita ihop fast att jag hatar att göra det! Har så mycket känslor om så många jag träffade där, men aa jag ska sluta snacka om dom det får bara mig att må dåligt kan pigga upp mig lita och säga att jag ska ha tjejkväll imorgon med dom bästa tjejerna och vi ska ha så kul! Sen åker jag till spanien om 4 veckor också, vänta lite då betyder det att skolan börjar om typ 3 veckor. Aa det var ju inte okej även om jag ska säga att jag faktiskt saknar skolan lite hahahah inte okej. Men nu ska jag lyssna på deppmusik och grina mig till söms godnatt!
-
helgen då K var här, saknar dig sweet!


- gammal men fortfarande underbar..

Show me the money.

idag skulle jag ju vara med Ar men hon blev lite dålig så då blev det ingen igen, men det kanske var bra få du nu hinner jag fixa lite i rummet och sånt till imorgon för då ska det bli tjejkväll här hos mig. Men ska inte sitta här och babbla det är lika bra att börja och dunka musik ses alla!


- risig bild från mayas stuga förra sommaren!

Teenage superstar,

tjenare alla söta, har fortfarande inget intressant med att komma med men aa ni får nöja er med att jag sitter här och skriver av mig. Idag vakna jag runt tre, absolut inte okej så ska sluta med det nu.. Träffade A senare så har varit med henne hela kvällen, mysigt!
Imorgon blir det att träffa Ar och sen sommarkväll, sista sommarkväll för det här året. Men aa har man varit bortat och missat så får man skylla sig själv.
Jag lovar att jag nån dag ska visa allt jag köpt från Gbg och Sthlm och sen lite andra bilder men det får bli när jag helt enkelt orkar! Ska se på en film nu och sen ska jag faktiskt sova så jag kommer upp imorgon.
Vet nu får ni en tråkig och gammal bild men ett inlägg är så mycket bättre när man har en bild annars så ser det så tråkigt ut, har börjar märka det nu. Tjadåååå..
I like to sleep all day and party all night.

hej vet inte riktigt vad jag ska skriva, för när jag skriver flöder fingrarna bara så det kommer liksom av sig själv men nu är det helt slut. Försökte vakna tidigt idag så det blev runt 13.00 men det var ju helt okej, men dumma mig som glömde helt bort tysta minuten för Norge kl 12. Så nu känner jag mig så dum, så jag ska ha en egen tyst minut och tända mycket ljus och sånt men ska nog ha det i kväll.
Skulle ju till valbo i dag men orkade inte för har ont i huvudet och vill bara vara hemma i min underbara säng. Så bad mamma köpa galgar(?), galjar(?) inte vet jag hur det stavas.. Jag ska fixa min garderob för just nu ligger allt på varandra så man hittar ju inget och det har ju tillkommit ganska mycket dom senaste dagarna då jag shoppat.
Men nu ska jag hitta på något som typ titta på film, för det är typ det bästa man kan göra när man ligger i min säng ;)


Från Je tjejkväll för ett tag sen, vi spelade in en film från Gunther... Hahah älskar er tjejer!


den bästa sommaren

hej, nu är vi hemma och så eller ja vi kom hem igår men har inte hunnit blogg och så. But here I am again.
Idag sov jag till 16.00 igen ... inte okej måste sluta med det, men det är så sjukt skönt även fast man typ vaknar med huvudvärk och vet att man inte borde sova så länge. Senare gick jag ut med A och M, har saknat dom jätte mycket!

Nu på kvällen har jag tittat på en film som jag har sett för jätte länge sen, när jag var runt kanske 9,10 ? Den bästa sommaren heter den.Kanske inte den nyaste filmen men en av dom bästa. Så har ni inte sett den då, den är så sjukt bra. Rolig är den också! :)
Imorgon/idag ska jag till valbo men mamma & wilma senare kanske jag ska vara med Ar vi får se hur det bli med det. Men vi hörs väll imorgon aantar jag byeee sov gott för nu ska jag sova :)

   

   
      
   

    

    

    

   

   

Dog pound

tjenare alla goa. Igår titta jag och Je på en massa filmer, jätte många bra oxå en som var riktgit bra var Dog pound trodde verkligen att jag skulle dö av gråt. Riktigt sjukt bra, men tyvär så dog min pojkvän. Fattar inte varför i varje film dög min man/pojkvän det är inte rättvist. Kan säga till dom som inte sett den att se den, och dom är ju inte fula heller.
Älskar dig min älskade pojkvän som tyvär dog :( 
                             
                              

                              

                                          

vaaaaaaaaarmt

nu har vi kommit hem, kan ni fatta att jag och Je åkte först buss till tunnelbanan och sen var vi på stan och sen tunnelbana hem och sen vidare med buss. Känner mig riktigt stolt trodde vi skulle komma nån helt annan stans. Men aa vi lyckades och nu är vi hemma!
Undrar om det bara är jag som säger att nu ska vi hem fast att du bor hos nån annan, för det gör jag jämt. Allt är liksom mitt hem eller vad man ska säga. Aja hitta i alla fall lite saker, en tröja och ett linne sen hitta jag en bikini oxå :D Och kan ni förstå att jag hitta värsta snygga piercingen asså jag dog så sjukt snygg. Men vi hade ju bestämt att gå till en resturang ikväll men sen blev det inge så då kunde jag ha köpt den men skit samma gjort är gjort. Ska göra nått nu innan jag dör för det är så varmt byyyye ;)


"Usch vad jag saknar" :(

Ghetto boyyyy.

vi har nu ätit värsta goda frukosten, ungefär som man får på hotell. helt underbart gott ;) men vi drar till stan här i sthlm nu, hörs när vi kommer hem då! tjadå.. 

Godmorgon

eller ska man säga godförmiddag? Det var bestämmt att vi skulle gå upp 10 men råka sova till 13.00 istället, duktigt! Snart ska jag och J in till stan för att se om vi hittar något, jag ska förröka spara min pengar då jag behöver dom till senare saker. Ikväll ska vi på en jätte fin och god resturang bara jag och J det ska bli mysigt.

Igår skulle vi ju titta på snabba cach men den funkade inte så vi tittade på tre andra filmer, brokback mountain, Grown ups och Taken.. Sjukt bra filmer, trodde jag skulle grina ihjäl mig på brokback mountain tårarna bara ran. Om ni inte sett den så ska ni se den! Nu ska jag fixa m i g, byyaaaa!!


Best thing you never had..

tjenare bajs, sitter här med Je i sthlm. Va ju på grönan igår och ja haha, typ gjort det största misstaget i hela mitt liv!! ska jag säga det ? okej jag gör det, skulle springa fram och fråga om en killes nr när jag kommer fråga ja och då sa han: adda mig på fb i stället och sa sitt namn. Men dumma jag glömde vad han hette eller aa jag hörde inte vad han sa och våga ju inte direkt springa efter och fråga vad fan han sa ;) stort misstag!
Nu ska jag och Je titta på film och käka choklad bajj..

                                

så länge som mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig.tjena, som ni ser ny header. Och jag lovar att inte byta på ett tag för blev ganska så nööjd, somrig i alla fall.  Jag ska snart soca för ska upp ganska så tidigt imorgon och jag måste verkligen gå upp för annars missar jag bussen och det vill jag inte göra ;) Jag ska försöka skrvia så mycket som möjligt när vi är i Sthlm för jag har ju liksom datorn med mig .. Men vi får se hur mycket jag hinner. 

Den här sjöng vi på konfirmationen, så fint det var!

Du ser mitt hjärta, du ser min längtan att få lägga ner mitt liv inför dig
Fri och förlåten jag sträcker mig framåt mot allt det som du har för mig
Och jag vet du är med mig varje morgon när jag vaknar upp
Och du står vid min sida och jag tänker aldrig nå´nsin ge upp

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig

Stormarna kommer och regnet det faller, men jag står här i din härlighet
Jag står på din klippa, jag står på ditt ord, jag står på alla löften du gett
Och jag vet du är med mig, när jag faller reser du mig upp
Och du står vid min sida och jag tänker aldrig nå´nsin ge upp

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig

vill dit nu!


det gick ju bra...

hade lovat mig själv att gå upp 12 idag men nej det gick ju inte vakna 16 istället. Lyckat!
Nu har man beställt biljetter till sthlm så åker i morgon vid 12, riktigt härligt att komma bort lite till eller vad tycker ni?! Saknar Gbg mycket det gör jag, så sjukt snygga killar det finns där alltså. Även fast att det var Gothia cup så fanns det mycket snygga killar som inte var med på det.. Guuuuud jag dööööör :D
Nu vill jag bara att tiden ska gå ( vet låter dumt ) men den 13-14 augusti ska jag till skärgården så då blir det sthlm igen och sen den sista veckan på sommarlovet ska jag till sthlm igen för då ska jag träffa kimberly! Kan ni fatta sköööönt. Sen går jag bara en vecka i skolan sen åker jag till Spanien i två veckor .... Jippi !
Så nu fick ni det jag ska göra resten av sommarlovet som jag vet, men jag vet att det kommer mer..Kan inte fatta att jag våga .. är i alla fall det lyckligast i världen för att jag våga ;)

- Hemma igen

 


nu är jag hemma igen men drar till sthlm på onsdag så vet inte om jag pallar blogga nå innan det .. aja men nu vet ni att jag är hemma bye!

 


MOMENTS AGO, I COULDN´T SEE THE SKY..
Här är vi alla som var med! Saknar dom som fan!♥

Konfirmationen!

tjena tjena!
Tänkte bara skriva ner lite då det hänt ganska mycket nu när nästan halv sommarlovet gått.. det är en massa saker jag inte kan gå in på så tänker inte säga så mycket, men det är nog ingen som kommer bli besviken då det nästa är ingen som läser ..
Kan berätta en massa saker att när vi va på undersvik tex fick jag en MASSA nya kompisar och saknar dom alla som fan! Hade så sjukt kul, vill verkligen tillbaka men tur att vi ska dit nästa år igen eftersom vi alla ville bli faddrar så aa så sjukt kul :)
Vad jag gör just nu ? just nu packar jag faktiskt, jag och jennie ska till Göteborg (gbg) är där till på måndag sen åker vi hem packar om och sen å tisdag kväll eller onsdag morgon åker vill till stockholm (sthlm) och är där ett par dagar :) kan ni fatta hur taggad jag är! Sen den 22 börjar skolan igen och sen den sista augusti åker jag till spanien i 2 veckor .. Kan ni fatta vilket bra sommarlov jag har/haft .. Även om det har hänt dåliga saker oxå, men skit samma nu ska jag sluta babbla Hejdå så hörs vi snart igen! :) ♥

RSS 2.0