klar och åter klar . .

heellooo, känner mig ganska klar med packningen nu! ääääääntligent, jag brukar gilla att packa om jag ska nånstans men nu känner jag att jag liksom inte vill åka så då vände det och så blev det tråkigt att packa . . Min väska väger typ ton ochmitt godis väger mer, men liksom om man ska vara borta i en heeeel vecka utan nånting måste man ju ladda med mycket goodis i alla fall :)
Idag känner jag mig lite gladare men är fortfarand kokt förbannad. Men det går väll över nån dag nu när jag är borta, för då har jag inge internet och ska försöka att inte använda mobilen för mycket. för när jag får möjligheten att komma bort från allt och alla så ska jag ta den chansen, för då kan jag ladda batteriera och sen köra när jag är tillbaka !! det låter väll som en bra idé ? ;) Men nu ska jag titta på bb dom avsnitt som jag missat ... hare bra så ses vi om en vecka   . . .saknar dig !

fööööööööööörbannad!!!!

hej, känner hur huvudet kokar och vet inte vart jag ska ta mig till! Orkar fan inge mer, allt är bara skit och allt skit går på mig. Asså faaaan, trodde det skulle funka men fan heller  . . . ååååååå damp jag har, när jag ser dig jag skiter i vad som händer men du borde passa dig . . .

HAHAHA, asså ja vilket utbrott men jag är så argggg just nu. .  Och det gör ju inget bättre heller att säga att jag åker på läger md kyrkan till Undersvik på fredag för det har jag inte nån lust med alls men endå så kommer jag bort från alla och det behöver jag verkligen nu  ...
Känner att jag borde börja packa och sånt så får vi se vad som kommer härnäst ... kanske bloggar innan vi åker annars blir det inte nått på mer än en vecka men tror ni klarar er ? bye!

Packlista!

* 7 trosor
* 2 BH
* 4 strumpor
*2-3 bikinisar
*4-5 Linnen
*2-3 T-shirts
*Ett par jeans
*3 Tights
*Ett par mjukisbyxor
*2-3 shorts
*2 tjocktröjor
*Sovtröja (sov shorts)
*Toalettartiklar (tandborste, hårborste, tandkräm, skenan, shampoo & balsam, bodylotion, hårsnoddar,solglasögon,bindor)
*3 handdukar
*Sovkläder (lakan, kuddfodral, påslakan)
*Kudde
*Laddare till mobilen
*Hörlurar
*Godis
*Inneskor
*Vanligaskor
*pengar?

yeeeeaah lär bli en stor väska ;)


Sommarlov!Så såg man ut på skolavslutningen yeah!& såhär på s&n, snyggt alltså ! bye . .

bajs

bajs är helt slut i hela kroppen, sommarlov nu fast det känns inte som det! dom första dagarna på sommarlovet har varit underbara har varit med L och J, trevliga tjejer det!
På tisdag ska jag vara med K men tror inte han kommer komma men orkar inte bry mig,..
hade bara lust att skriva lite då det var ett tag sen.. hejdå!

RSS 2.0