I will always wait for you.

holla, iyiyi! kom nyss hem från treffen. Har fixat klart det sista med påskbollen så nu börjar jag bli ganska så taggad. När jag kommer dit får jag träffa M som nyss kom hem från Gran Canarnia!(stavning) fan jag har saknat henne sjukt mycket. Men i alla fall när jag kommer till treffen får jag reda på att vi ska åka treffen bilen ( som har typ åtta säten ) att vi ska åka till stadium och jag blev ju då skit glad
När vi kommer tillbaka till treffen börja det tråkiga att fixa allt som var kvar som tillexempel pappersarbeten och alla priser. Men efter ett tag var alla utråkade och sura så vi släckte ner hela treffen och körde kurragömma i mörkret. Det var sååå underbart..
Ajaaa, nu tänlte jag titta på big brother och sen sova då jag ska upp ganska tidigt eller ja vi ska vara på treffen halv fyra och sen blir jag där sent till natten. Asså det kommer bli så underbart hoppas bara K kommer, för då blir det ännu mer underbart!♥

Underbar text alltså!

Give me everything

hej, ja jag försöker skriva så mycket som möjligt här och ni ser ju hur det går.. haha, ja inte så värst bra kanske. Det blir bara lite skit saker jag skriver men aja, det blir bättre jag lovar! Just nu sitter jag och lyssna på musik och ska fixa mig lite för sen drar jag till treffen på möte (igen) men ja, påskbollen är ju liksom imorgon så vi ska fixa det sista idag. Ska jag vara ärlig så är jag inte så jätte taggad på det men det kanske kommer?

Juste, är det någon som har tänk på vad dom ska ha på skolavslutning? För jag har absolut ingen aning.. och jag börjar få lite panik för jag vill inte ha klänning så ja..

 

 

Vilken färg ska jag ta på dom ? vet inte riktigt själv. så hjälp miiiig!

snart treffen ..

hejhej, nu sitter jag och lyssnar på musik & fixar mig lite. Ska snart iväg till treffen för vi ska iväg och sätta upp affischer om påskbollen. ( stavning ) Känner att jag inte orkar göra något just nu, hela kroppen är helt slut och huvudvärk.. Men det är bara att kära på då det är påskbollen på fredag :) Så kommer vara på möte ungefär varje dag innan. Men nu ska jag fortsätta med mitt, så hörs vi!

Ni får denna bild igen, älskar dig lina!♥

detta är bara början på påsklovet!

hejhej, dom första dagarna på påsklovet har varit underbara! Har ungefär mer än halva tiden tillbringat tiden med Lina, vi har varit på stan, pratat och knäppt en massa kort. Så sjukt kul vi haft det alltså.
Snart ska jag iväg till treffen på möte om påskbollen :) ( det är ju på fredag satt vi nåste fixa lite med allt nu som är kvar )
Tänkte lägga upp lite bilder från när jag var med lina, då jag älskar henne över allt annat!♥

Dagen börjar med en dag på stan ( så nu kommer bara en massa bilder )


Dagen fortsätter när vi går hem från stan!
Sedan tillbringar vi kvällen i skogen & knäpper kort!


Sedan ska jag försöka komma upp på ett tak ( ni ser ju hur lyckat det blev )


Japp mina byxor gick sönder ;)


Avslutar med denna bild, nu lär jag skynda mig hejdå!

God damn you´re beautiful ♥

hej alla söta!
Vad gör alla? själv sitter jag här och funderar lite hur jag ska göra i dag & sen hur det kommer bli resten av lovet. Skulle vara med K idag men tror inte det bli något då han inte svarar..
Så vet inte riktigt vad som händer idag då, och det är disco på treffen så har verkligen inte lust att gå dit heller. Men då blir det väll att sitta hemma och mysa :)

Fixade lite med bloggen nu då jag tröttnade på den andra, men ni måste ju hålla med om att jag hade den länge nog.

Den 22 april är det ju PÅSKBOLLEN oxå så alla som kan komma och titta lär komma dit, 20 :- inträde :) ses där!

Tänkte bara skriva lite då jag fick lust.. ♥


Nu är väll endå sommaren påväg va?:)


hejhej :)

hejhej, hur äre med alla igentligen? Jag vet att jag inte bloggat på jag vet inte hur länge men har vekligen inte haft lust. Men det är en sak jag undrar över, hur orkar alla blogga om det dom gör och vad dom köpt och allt! Nej usch orkar verkligen inte... Mår illa bara jag tänker på det, hihihih :D
Nej denna vecka är det kärleksvecka så inga lektioner och bara kärlek. Kan det bli bättre eller?
aja hejdå :)


RSS 2.0